Wyszukiwanie ofert pracy i szkoleń
GŁÓWNE INFORMACJE:
Nr ewidencyjny:
9899557
Branża:
Hotelarstwo/Turystyka/Katering
Zarobki:
od 19.70 PLN Miesięczny system wynagradzania
Lokalizacja:
Polska, pomorskie, Słupsk
Ważne do:
2022-10-20
Rodzaj umowy:
umowa zlecenie
Obowiązki:
wykonywanie poleceń szefa kuchni.
dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań.
właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi.
współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni.
pilnowanie świeżości używanych produktów.
dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań.
właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi.
współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni.
pilnowanie świeżości używanych produktów.
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Pełnoletni/niepełnoletni: Bez znaczenia
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Miejsce pracy:
Słupsk, pomorskie
Data zatrudnienia: od 2022-09-26
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Słupsk, pomorskie
Data zatrudnienia: od 2022-09-26
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Ilość oferowanych miejsc pracy:
2
Rodzaj umowy:
umowa zlecenie
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie
Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Ochotnicze Hufce Pracy.
Kontakt:
MCK Słupsk 59 772 01 02 Osoba kontaktowa: Anna Wójcik, tel : 887-873-131, email : anna.wojcik@ohp.pl