Wyszukiwanie ofert pracy i szkoleń
GŁÓWNE INFORMACJE:
![Dokument](/zl-user-portal-portlet/images/document-icon.png)
Nr ewidencyjny:
9915609
![Branza](/zl-user-portal-portlet/images/job-icon.png)
Branża:
Inne
![Pieniadze](/zl-user-portal-portlet/images/money-icon.png)
Zarobki:
od 4300.00 PLN
![Lokalizacja](/zl-user-portal-portlet/images/marker-icon.png)
Lokalizacja:
Polska, lubelskie, Rejowiec Fabryczny
![Zegar](/zl-user-portal-portlet/images/clock-icon.png)
Ważne do:
2024-05-31
![Dokument](/zl-user-portal-portlet/images/pages-icon.png)
Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Więcej danych w dodatkowych informacjach
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Wymagane stanowiska:
Piekarz*
Inne wymagania:
Umiejętność pracy zarówno samodzielnie jak i w zespole, gotowość do pracy w godzinach nocnych, dbałość o czystość stanowiska pracy, sumienność, punktualność, komunikatywność
Piekarz*
Inne wymagania:
Umiejętność pracy zarówno samodzielnie jak i w zespole, gotowość do pracy w godzinach nocnych, dbałość o czystość stanowiska pracy, sumienność, punktualność, komunikatywność
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Miejsce pracy:
Rejowiec Fabryczny
22-170
Data zatrudnienia: od 2024-05-22
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
Wyrób oraz wypiek asortymentu piekarniczego z dbałością o jakość i estetykę wyrobu końcowego, obsługa maszyn piekarniczych i pieca, przestrzeganie ustalonych standardów produkcji, dbałość o prawidłowe zużycie surowców i dodatków do produkcji, utrzymanie powtarzalności produktu, przestrzeganie zasad higieny pracy w kuchni.
Rejowiec Fabryczny
22-170
Data zatrudnienia: od 2024-05-22
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
Wyrób oraz wypiek asortymentu piekarniczego z dbałością o jakość i estetykę wyrobu końcowego, obsługa maszyn piekarniczych i pieca, przestrzeganie ustalonych standardów produkcji, dbałość o prawidłowe zużycie surowców i dodatków do produkcji, utrzymanie powtarzalności produktu, przestrzeganie zasad higieny pracy w kuchni.
Ilość oferowanych miejsc pracy:
1
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie
![Ostrzeżenie](/zl-user-portal-portlet/images/ico-ok.png)
Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Ochotnicze Hufce Pracy.
Kontakt:
Sposób aplikowania:
EMPLOYER
Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:
osobiście, telefonicznie,
Osoba kontaktowa:
Agnieszka Mazur
Telefon:
507 760 444
Nazwa jednostki:
[384] MCK Rejowiec Fabryczny Chełmska
Adres jednostki:
Rejowiec Fabryczny
22-170 Rejowiec Fabryczny
ul. Chełmska 15
Wymagane dokumenty:
Aktualna książeczka sanepidowska.