Wyszukiwanie ofert pracy i szkoleń
GŁÓWNE INFORMACJE:
Nr ewidencyjny:
9913729
Branża:
Inne
Zarobki:
od 4242.00 PLN
Lokalizacja:
Polska, śląskie, Lisowice
Ważne do:
2024-03-31
Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Więcej danych w dodatkowych informacjach
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Inne wymagania:
Chęci do pracy, posiadanie uprawnień do celów sanitarno-epidemiologicznych ( nie musi być z aktualnymi badaniami )
Chęci do pracy, posiadanie uprawnień do celów sanitarno-epidemiologicznych ( nie musi być z aktualnymi badaniami )
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Miejsce pracy:
Lisowice
42-700
Data zatrudnienia: od 2024-01-24
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;
obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;
prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;
sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń,
Lisowice
42-700
Data zatrudnienia: od 2024-01-24
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;
obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;
prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;
sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń,
Ilość oferowanych miejsc pracy:
1
W tym dla niepełnosprawnych:
1
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie
Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Ochotnicze Hufce Pracy.
Kontakt:
Sposób aplikowania:
OHP
Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:
telefonicznie, za pomocą poczty elektronicznej, listownie,
Telefon:
34 356 12 50
Email:
mck.lubliniec@slaska.ohp.pl
Nazwa jednostki:
[182] MCK Lubliniec Plac Konrada Mańki
Adres jednostki:
Lubliniec
42-700 Lubliniec
ul. Plac Konrada Mańki 8