Wyszukiwanie ofert pracy i szkoleń
GŁÓWNE INFORMACJE:
![Dokument](/zl-user-portal-portlet/images/document-icon.png)
Nr ewidencyjny:
9915030
![Branza](/zl-user-portal-portlet/images/job-icon.png)
Branża:
Inne
![Pieniadze](/zl-user-portal-portlet/images/money-icon.png)
Zarobki:
od 27.70 PLN
![Lokalizacja](/zl-user-portal-portlet/images/marker-icon.png)
Lokalizacja:
Polska, pomorskie, Hel
![Zegar](/zl-user-portal-portlet/images/clock-icon.png)
Ważne do:
2024-06-30
![Dokument](/zl-user-portal-portlet/images/pages-icon.png)
Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
--zmywanie naczyń,
-obieranie i krojenie warzyw.
-obieranie i krojenie warzyw.
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Inne wymagania:
Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych lub chęć jej wyrobienia.
Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych lub chęć jej wyrobienia.
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Miejsce pracy:
Hel
84-150
Data zatrudnienia: od 2024-04-29
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: TAK
Zapewnienie wyżywienie: TAK
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: TAK
Zapewnienie zakwaterowanie: TAK
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: TAK
Praca w wolne dni: NIE
Hel
84-150
Data zatrudnienia: od 2024-04-29
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: TAK
Zapewnienie wyżywienie: TAK
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: TAK
Zapewnienie zakwaterowanie: TAK
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: TAK
Praca w wolne dni: NIE
Ilość oferowanych miejsc pracy:
1
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie
![Ostrzeżenie](/zl-user-portal-portlet/images/ico-ok.png)
Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Ochotnicze Hufce Pracy.
Kontakt:
Sposób aplikowania:
OHP
Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:
osobiście, telefonicznie, za pomocą poczty elektronicznej,
Osoba kontaktowa:
Anna Wójcik
Telefon:
887-873-131
Email:
a.wojcik@pomorska.ohp.pl
Nazwa jednostki:
[399] MCK Słupsk Przemysłowa
Adres jednostki:
Słupsk
76-200 Słupsk
ul. Przemysłowa 100