Wyszukiwanie ofert pracy i szkoleń
GŁÓWNE INFORMACJE:
Nr ewidencyjny:
9916515
Branża:
Inne
Zarobki:
od 23.00 PLN, Wynagrodzenie 23 zł brutto za godzinę plus premia motywacyjna.
Premia sezonowa
Lokalizacja:
Polska, pomorskie, Duninowo
Ważne do:
2024-08-31
Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Więcej danych w dodatkowych informacjach
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Inne wymagania:
- posiadanie książeczki do celów sanitarno- epidemiologicznych lub chęć jej wyrobienia,
- ukończony 18 r.ż.
- gotowość do pracy w niskich temperaturach,
- dobra organizacja pracy, zaangażowanie i sumienność w wykonywaniu zadań,
- umiejętność pracy w zespole,
- mile widziane prawo jazdy kat. B
- posiadanie książeczki do celów sanitarno- epidemiologicznych lub chęć jej wyrobienia,
- ukończony 18 r.ż.
- gotowość do pracy w niskich temperaturach,
- dobra organizacja pracy, zaangażowanie i sumienność w wykonywaniu zadań,
- umiejętność pracy w zespole,
- mile widziane prawo jazdy kat. B
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Miejsce pracy:
Duninowo
76-200
Data zatrudnienia: od 2024-07-02
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
- przygotowanie, wydawanie i monitorowanie zużycia komponentów do produkcji,
- czyszczenie, skrobanie ryby, trymowanie
- kontrolowanie wagi i temperatur półproduktów, bieżące monitorowanie wielkości produkcji,
- nakładanie ryby na tacki,
- pakowanie wyrobów gotowych, etykietowanie wyrobów.
Duninowo
76-200
Data zatrudnienia: od 2024-07-02
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
- przygotowanie, wydawanie i monitorowanie zużycia komponentów do produkcji,
- czyszczenie, skrobanie ryby, trymowanie
- kontrolowanie wagi i temperatur półproduktów, bieżące monitorowanie wielkości produkcji,
- nakładanie ryby na tacki,
- pakowanie wyrobów gotowych, etykietowanie wyrobów.
Ilość oferowanych miejsc pracy:
2
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie
Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Ochotnicze Hufce Pracy.
Kontakt:
Sposób aplikowania:
OHP
Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:
osobiście, telefonicznie, za pomocą poczty elektronicznej,
Osoba kontaktowa:
Anna Wójcik
Telefon:
887-873-131
Email:
a.wojcik@pomorska.ohp.pl
Nazwa jednostki:
[399] MCK Słupsk Przemysłowa
Adres jednostki:
Słupsk
76-200 Słupsk
ul. Przemysłowa 100