Wyszukiwanie ofert pracy i szkoleń
GŁÓWNE INFORMACJE:
Nr ewidencyjny:
9916729
Branża:
Inne
Zarobki:
od 28.10 PLN
Lokalizacja:
Polska, dolnośląskie, Jelenia Góra
Ważne do:
2024-08-31
Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Więcej danych w dodatkowych informacjach
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Inne wymagania:
wymagana książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagane doświadczenie w w/w zawodzie lub pokrewnym
mile widziane znajomość języków obcych( rosyjski, angielski, niemiecki)
zaangażowanie i odpowiedzialność
chęci do pracy
wymagana książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagane doświadczenie w w/w zawodzie lub pokrewnym
mile widziane znajomość języków obcych( rosyjski, angielski, niemiecki)
zaangażowanie i odpowiedzialność
chęci do pracy
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Miejsce pracy:
Jelenia Góra
58-560
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
1) Należyte organizowanie pracy kuchni
2) Kontrola towarów przyjmowanych od dostawców
3) Pobieranie artykułów żywnościowych zgodnie z otrzymanym dokumentem
4) Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami, zasadami technologii i dietetyki w oparciu o jadłospis przestrzegając zasad HACCP
5) Nadzór nad całą produkcja kulinarna wykonywana przez podległy personel
6) Przestrzeganie gramatury wydawanych posiłków
7) Utrzymanie w należytej czystości kuchni, zaplecza kuchennego, pomieszczeń socjalnych jak również urządzeń i sprzętu kuchennego
8) Uczestnictwo przy opracowywaniu jadłospisów
Jelenia Góra
58-560
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
1) Należyte organizowanie pracy kuchni
2) Kontrola towarów przyjmowanych od dostawców
3) Pobieranie artykułów żywnościowych zgodnie z otrzymanym dokumentem
4) Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami, zasadami technologii i dietetyki w oparciu o jadłospis przestrzegając zasad HACCP
5) Nadzór nad całą produkcja kulinarna wykonywana przez podległy personel
6) Przestrzeganie gramatury wydawanych posiłków
7) Utrzymanie w należytej czystości kuchni, zaplecza kuchennego, pomieszczeń socjalnych jak również urządzeń i sprzętu kuchennego
8) Uczestnictwo przy opracowywaniu jadłospisów
Ilość oferowanych miejsc pracy:
2
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie
Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Ochotnicze Hufce Pracy.
Kontakt:
Sposób aplikowania:
OHP
Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:
osobiście, telefonicznie, za pomocą poczty elektronicznej,
Osoba kontaktowa:
Maciej Mastalarz
Telefon:
756457737
Email:
mbp.jeleniagora@dolnoslaska.ohp.pl
Nazwa jednostki:
[3] MBP Jelenia Góra Wiejska
Adres jednostki:
Jelenia Góra
58-506 Jelenia Góra
ul. Wiejska 29