Wyszukiwanie ofert pracy i szkoleń
GŁÓWNE INFORMACJE:
Nr ewidencyjny:
9918169
Branża:
Inne
Zarobki:
od 2395.00 PLN, 0,5 etatu-plus dodatek stażowy, uzależniony od wysługi lat.
Lokalizacja:
Polska, zachodniopomorskie, Łobez
Ważne do:
2024-12-31
Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Więcej danych w dodatkowych informacjach
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Inne wymagania:
wykształcenie minimum średnie,
min. 1 rok doświadczenia na stanowisku intendent,
wysoki poziom samodzielności w działaniu,
rozwinięte zdolności interpersonalne oraz komunikacyjne,
umiejętności organizacyjne,
biegła obsługa komputera i oprogramowani MS Office ( Word, MS, Excel).
wykształcenie minimum średnie,
min. 1 rok doświadczenia na stanowisku intendent,
wysoki poziom samodzielności w działaniu,
rozwinięte zdolności interpersonalne oraz komunikacyjne,
umiejętności organizacyjne,
biegła obsługa komputera i oprogramowani MS Office ( Word, MS, Excel).
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Miejsce pracy:
Łobez
73-150
Data zatrudnienia: od 2024-11-11 do 2025-01-10
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
Bieżące, sezonowe i roczne planowanie zaopatrzenia w żywność zgodnie z potrzebami prawidłowego żywienia uczestników.
Uczestniczenie w terminowym układaniu jadłospisów dekadowych.
Planowanie na podstawie sporządzonych jadłospisów zaopatrzenia w produkty żywnościowe i ich realizacja.
Codzienne wywieszanie jadłospisu w sali konsumpcyjnej.
Prowadzenie dziennej kalkulacji potraw oraz przestrzeganie ustalonych limitów zużycia surowca – dzienne raporty żywieniowe.
Wydawanie towaru z magazynu na podstawie zaopatrzenia kuchni.
W okresie jesienno-zimowym prowadzenie całokształtu sprawy posiłków profilaktycznych i regeneracyjnych oraz ich rozliczanie, w okresie letnim – pełne zabezpieczenie w napoje chłodzące.
Prowadzenie spraw zaopatrzenia w związku z żywieniem w tym:
składanie zamówień i czuwanie nad terminową ich realizacją,
odebranie towaru i przyjęcie jego do magazynu w oparciu o obowiązującą dokumentację po uprzednim przeliczeniu, zważenie oraz sprawdzenie jakości,
Terminowe załatwianie spraw związanych z legalizacją wag.
Czuwanie nad uzupełnieniem i systematyczną konserwacją urządzeń technicznych magazynów.
Pilnowanie terminów przydatności artykułów żywnościowych oraz ich jakości.
Prowadzenie pełnej dokumentacji finansowo-gospodarczej ustalonej dla stołówki (dostarczanie dekadowo raportów dziennych oraz miesięczne magazynu w terminie do 5-go dnia każdego miesiąca).
Rozliczanie wydanego towaru i przychodzącego w systemie SPIŻARNIA.
Łobez
73-150
Data zatrudnienia: od 2024-11-11 do 2025-01-10
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
Bieżące, sezonowe i roczne planowanie zaopatrzenia w żywność zgodnie z potrzebami prawidłowego żywienia uczestników.
Uczestniczenie w terminowym układaniu jadłospisów dekadowych.
Planowanie na podstawie sporządzonych jadłospisów zaopatrzenia w produkty żywnościowe i ich realizacja.
Codzienne wywieszanie jadłospisu w sali konsumpcyjnej.
Prowadzenie dziennej kalkulacji potraw oraz przestrzeganie ustalonych limitów zużycia surowca – dzienne raporty żywieniowe.
Wydawanie towaru z magazynu na podstawie zaopatrzenia kuchni.
W okresie jesienno-zimowym prowadzenie całokształtu sprawy posiłków profilaktycznych i regeneracyjnych oraz ich rozliczanie, w okresie letnim – pełne zabezpieczenie w napoje chłodzące.
Prowadzenie spraw zaopatrzenia w związku z żywieniem w tym:
składanie zamówień i czuwanie nad terminową ich realizacją,
odebranie towaru i przyjęcie jego do magazynu w oparciu o obowiązującą dokumentację po uprzednim przeliczeniu, zważenie oraz sprawdzenie jakości,
Terminowe załatwianie spraw związanych z legalizacją wag.
Czuwanie nad uzupełnieniem i systematyczną konserwacją urządzeń technicznych magazynów.
Pilnowanie terminów przydatności artykułów żywnościowych oraz ich jakości.
Prowadzenie pełnej dokumentacji finansowo-gospodarczej ustalonej dla stołówki (dostarczanie dekadowo raportów dziennych oraz miesięczne magazynu w terminie do 5-go dnia każdego miesiąca).
Rozliczanie wydanego towaru i przychodzącego w systemie SPIŻARNIA.
Ilość oferowanych miejsc pracy:
1
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie
Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Ochotnicze Hufce Pracy.
Kontakt:
Sposób aplikowania:
OHP
Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:
osobiście, telefonicznie, za pomocą poczty elektronicznej,
Osoba kontaktowa:
Dorota Zienkiewicz
Telefon:
91 3973099
Email:
d.zienkiewicz@zachodniopomorska.ohp.pl
Nazwa jednostki:
[378] MCK Łobez Krótka
Adres jednostki:
Łobez
73-150 Łobez
ul. Krótka 2