Wyszukiwanie ofert pracy i szkoleń
GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
9919197

Branża:
Inne

Zarobki:
od 4666.00 PLN, Wszystkie szczegóły zatrudnienia i wynagrodzenia do ustalenia z pracodawcą.

Lokalizacja:
Polska, podkarpackie, Kombornia

Ważne do:
2025-02-07

Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Klasyczne obowiązki szefa kuchni: organizacja pracy zespołu, tworzenie menu, organizacja zaopatrzenia oraz dbałość o cenę i jakość,
nadzór nad jakością serwowanych dań.
nadzór nad jakością serwowanych dań.
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Inne wymagania:
książeczka sanepidowska, doświadczenie zawodowe
książeczka sanepidowska, doświadczenie zawodowe
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Miejsce pracy:
Kombornia
38-420
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Kombornia
38-420
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Ilość oferowanych miejsc pracy:
1
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Ochotnicze Hufce Pracy.
Kontakt:
Sposób aplikowania:
OHP
Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:
telefonicznie, za pomocą poczty elektronicznej,
Telefon:
13 42 502 69
Email:
m.parylak@podkarpcka.ohp.pl
Nazwa jednostki:
[348] MCK Iwonicz Zadwór
Adres jednostki:
Iwonicz
38-440 Iwonicz
ul. Zadwór 5
Wymagane dokumenty:
cv