Wyszukiwanie ofert pracy i szkoleń
GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
9919922

Branża:
Inne

Zarobki:
od 30.5 do 40.00 PLN, Wynagrodzenie ustalane indywidualnie

Lokalizacja:
Polska, podkarpackie, Solina

Ważne do:
2025-06-27

Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Więcej danych w dodatkowych informacjach
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Inne wymagania:
• Chęć nauki i rozwoju zawodowego,
• Zainteresowanie gastronomią,
• Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Optymizm, sumienność i zaangażowanie,
• Dyspozycyjność oraz gotowość do pracy w systemie zmianowym,
• Aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych,
• Praca w godzinach: 8:00 - 19:00.
• Chęć nauki i rozwoju zawodowego,
• Zainteresowanie gastronomią,
• Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Optymizm, sumienność i zaangażowanie,
• Dyspozycyjność oraz gotowość do pracy w systemie zmianowym,
• Aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych,
• Praca w godzinach: 8:00 - 19:00.
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Miejsce pracy:
Solina
38-610
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
• Obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków,
• Pomoc w przygotowywaniu potraw i posiłków zgodnie z menu,
• Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków,
• Mycie naczyń i sprzętu kuchennego,
• Sprzątanie kuchni i innych pomieszczeń kuchennych.
Solina
38-610
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
• Obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków,
• Pomoc w przygotowywaniu potraw i posiłków zgodnie z menu,
• Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków,
• Mycie naczyń i sprzętu kuchennego,
• Sprzątanie kuchni i innych pomieszczeń kuchennych.
Ilość oferowanych miejsc pracy:
1
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Ochotnicze Hufce Pracy.
Kontakt:
Sposób aplikowania:
OHP
Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:
osobiście, telefonicznie,
Osoba kontaktowa:
Piotr Kozłowski
Telefon:
13-46-310-60
Nazwa jednostki:
[232] MCK Sanok Kościuszki
Adres jednostki:
Sanok
38-500 Sanok
ul. Kościuszki 15