Wyszukiwanie ofert pracy i szkoleń
GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
9919924

Branża:
Inne

Zarobki:
od 30.5 do 40.00 PLN, Wynagrodzenie ustalane indywidualnie

Lokalizacja:
Polska, podkarpackie, Solina

Ważne do:
2025-06-27

Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Więcej danych w dodatkowych informacjach
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Inne wymagania:
• Min. dwuletnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku,
• Bardzo dobra organizacja pracy własnej,
• Mile widziane doświadczenie w dużych obiektach gastronomicznych,
• Umiejętność pracy w zespole i wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne,
• Wysoka kultura osobista,
• Komunikatywność i łatwość w nawiązywaniu kontaktów,
• Optymizm, sumienność i zaangażowanie,
• Dyspozycyjność oraz gotowość do pracy w systemie zmianowym,
• Aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych,
• Praca w godzinach: 8:00 - 19:00.
• Min. dwuletnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku,
• Bardzo dobra organizacja pracy własnej,
• Mile widziane doświadczenie w dużych obiektach gastronomicznych,
• Umiejętność pracy w zespole i wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne,
• Wysoka kultura osobista,
• Komunikatywność i łatwość w nawiązywaniu kontaktów,
• Optymizm, sumienność i zaangażowanie,
• Dyspozycyjność oraz gotowość do pracy w systemie zmianowym,
• Aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych,
• Praca w godzinach: 8:00 - 19:00.
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Miejsce pracy:
Solina
38-610
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
• Przygotowywanie dań a’la carte – dania kuchni polskiej i regionalnej,
• Nadzór nad przygotowaniem dań na czas, ich wydawaniem i estetyką podania,
• Dbanie o pozytywny wizerunek restauracji,
• Kontrola stanów magazynowych,
• Kontrola stanowisk przeznaczonych do obróbki żywności,
• Nadzór nad jakością zamawianej żywności, sprawdzanie stanu świeżości i jakości produktów wykorzystywanych do przygotowania posiłków.
Solina
38-610
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
• Przygotowywanie dań a’la carte – dania kuchni polskiej i regionalnej,
• Nadzór nad przygotowaniem dań na czas, ich wydawaniem i estetyką podania,
• Dbanie o pozytywny wizerunek restauracji,
• Kontrola stanów magazynowych,
• Kontrola stanowisk przeznaczonych do obróbki żywności,
• Nadzór nad jakością zamawianej żywności, sprawdzanie stanu świeżości i jakości produktów wykorzystywanych do przygotowania posiłków.
Ilość oferowanych miejsc pracy:
1
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Ochotnicze Hufce Pracy.
Kontakt:
Sposób aplikowania:
OHP
Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:
osobiście, telefonicznie,
Osoba kontaktowa:
Piotr Kozłowski
Telefon:
13-46-310-60
Nazwa jednostki:
[232] MCK Sanok Kościuszki
Adres jednostki:
Sanok
38-500 Sanok
ul. Kościuszki 15