Wyszukiwanie ofert pracy i szkoleń
GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
9920265

Branża:
Inne

Zarobki:
od 5000 PLN

Lokalizacja:
Polska, wielkopolskie, Jarocin

Ważne do:
2025-06-30

Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Więcej danych w dodatkowych informacjach
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Inne wymagania:
• Wykształcenie kierunkowe (technologia żywności, inżynieria procesowa, biotechnologia lub pokrewne) - warunek konieczny
• Znajomość systemów zarządzania jakością w branży spożywczej oraz zwierzęcej
• Uczciwość, sumienność, dobra organizacja czasu pracy, umiejętność pracy pod presją czasu
• Znajomość obsługi komputera
• Wykształcenie kierunkowe (technologia żywności, inżynieria procesowa, biotechnologia lub pokrewne) - warunek konieczny
• Znajomość systemów zarządzania jakością w branży spożywczej oraz zwierzęcej
• Uczciwość, sumienność, dobra organizacja czasu pracy, umiejętność pracy pod presją czasu
• Znajomość obsługi komputera
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Miejsce pracy:
Jarocin
63-720
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
• Nadzór oraz optymalizacja procesów produkcji
• Opracowywanie receptur, etykiet, kart charakterystyki, specyfikacji itd.
• Kontrola jakości wyrobów; określanie warunków fizyko-chemicznych, mikrobiologicznych oraz warunków przechowywania
• Prowadzenie testów produkcyjnych oraz nadzór nad pierwszymi produkcjami,
• Współpraca z różnymi działami w zakresie przygotowywania i wdrażania nowych wyrobów
Jarocin
63-720
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
• Nadzór oraz optymalizacja procesów produkcji
• Opracowywanie receptur, etykiet, kart charakterystyki, specyfikacji itd.
• Kontrola jakości wyrobów; określanie warunków fizyko-chemicznych, mikrobiologicznych oraz warunków przechowywania
• Prowadzenie testów produkcyjnych oraz nadzór nad pierwszymi produkcjami,
• Współpraca z różnymi działami w zakresie przygotowywania i wdrażania nowych wyrobów
Ilość oferowanych miejsc pracy:
1
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Ochotnicze Hufce Pracy.
Kontakt:
Sposób aplikowania:
OHP
Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:
za pomocą poczty elektronicznej,
Email:
d.lange-szczepanek@wielkopolska.ohp.pl
Nazwa jednostki:
[373] MCK Pleszew Wojska Polskiego
Adres jednostki:
Pleszew
63-300 Pleszew
ul. Wojska Polskiego 21