Wyszukiwanie ofert pracy i szkoleń
GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
9920748

Branża:
Inne

Zarobki:
od 6000 do 8500.00 PLN

Lokalizacja:
Polska, podkarpackie, Jarosław

Ważne do:
2025-05-31

Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Więcej danych w dodatkowych informacjach
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Wymagane predyspozycje:
samodzielność i rzetelność w wykonywaniu zadań dobra organizacja pracy komunikatywność i wysoka kultura osobista
Inne wymagania:
Min. trzyletnie doświadczenie na oferowanym stanowisku. Znajomość technik kulinarnych i standardów sanitarnych.
samodzielność i rzetelność w wykonywaniu zadań dobra organizacja pracy komunikatywność i wysoka kultura osobista
Inne wymagania:
Min. trzyletnie doświadczenie na oferowanym stanowisku. Znajomość technik kulinarnych i standardów sanitarnych.
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Miejsce pracy:
Jarosław
37-500
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami - a la carte, przyjęcia, catering. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Praca w warunkach presji czasu. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny. Praca zgodnie z systemem HACCP. Dbanie o prawidłowy obieg dokumentów. Zamawianie towaru. Dbanie o prawidłowy food cost. Obsługa klientów.
Jarosław
37-500
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami - a la carte, przyjęcia, catering. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Praca w warunkach presji czasu. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny. Praca zgodnie z systemem HACCP. Dbanie o prawidłowy obieg dokumentów. Zamawianie towaru. Dbanie o prawidłowy food cost. Obsługa klientów.
Ilość oferowanych miejsc pracy:
1
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Ochotnicze Hufce Pracy.
Kontakt:
Sposób aplikowania:
OHP
Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:
osobiście, telefonicznie, za pomocą poczty elektronicznej,
Osoba kontaktowa:
Bożena Szczupak
Telefon:
16 648 22 78
Email:
mck.jaroslaw@podkarpacka.ohp.pl
Nazwa jednostki:
[224] MCK Jarosław Paderewskiego
Adres jednostki:
Jarosław
37-500 Jarosław
ul. Paderewskiego 11
Wymagane dokumenty:
CV