Wyszukiwanie ofert pracy i szkoleń
GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
9921321

Branża:
Inne

Zarobki:
od 4666 PLN, Więcej danych w dodatkowych informacjach

Lokalizacja:
Polska, śląskie, Dąbrowa Górnicza

Ważne do:
2025-06-30

Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Więcej danych w dodatkowych informacjach
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Inne wymagania:
czego wymagamy: wykształcenia kierunkowego lub doświadczenia, dyspozycyjności, aktualnej książeczki zdrowia do celów sanitarnych, znajomości najnowszych technik kulinarnych, technologii i umiejętności ich wykorzystania, umiejętności pracy w zespole uwzględniając samodzielność i odpowiedzialność, podstawowa znajomość GASTRO-SZEF.
czego wymagamy: wykształcenia kierunkowego lub doświadczenia, dyspozycyjności, aktualnej książeczki zdrowia do celów sanitarnych, znajomości najnowszych technik kulinarnych, technologii i umiejętności ich wykorzystania, umiejętności pracy w zespole uwzględniając samodzielność i odpowiedzialność, podstawowa znajomość GASTRO-SZEF.
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Miejsce pracy:
Dąbrowa Górnicza
41-300
Wynagrodzenie:
stabilne zatrudnienie na umowę o pracę, telefon służbowy, elastyczny grafik pracy, zniżki pracownicze na korzystanie z basenu, sauny, siłowni, kręgielni oraz na obiady, inspirujące środowisko pracy, w którym liczy się kreatywność i pasja do gotowania, pakiet ubezpieczenia medycznego, realny wpływ na tworzenie menu i rozwój oferty kulinarnej, możliwość rozwijania swoich umiejętności, ciekawy i różnorodny zakres obowiązków
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
organizowanie pracy własnej i zespołu w kuchni, delegowanie zadań podległym pracownikom, przestrzeganie zasad ZERO WASTE i ogromny szacunek do produktu, nadzorowanie i przygotowywanie potraw wraz z załogą zgodnych z recepturą, kontrolowanie smaku, wyglądu i estetyki wydawanych potraw, odpowiedzialność za ustalanie menu, umiejętność przeprowadzania szkoleń stanowiskowych dla nowych pracowników, tworzenie receptur zgodnie z zasadami Food Cost oraz ich aktualizacja, kontrolowanie, jakości dostarczanych surowców oraz terminów przydatności do spożycia, prawidłowa kontrola dostaw i stanów magazynowych według zasad FIFO, znajomość systemu HACCP w teorii i praktyce oraz postępowanie ukierunkowane na zapewnienie bezpieczeństwa żywności, przestrzeganie obowiązujących w dziale gastronomii procedur, instrukcji i norm, utrzymanie czystości i porządku na stanowiskach pracy zgodnie z zasadami sanitarnymi, znajomość i przestrzeganie zasad BHP
Dąbrowa Górnicza
41-300
Wynagrodzenie:
stabilne zatrudnienie na umowę o pracę, telefon służbowy, elastyczny grafik pracy, zniżki pracownicze na korzystanie z basenu, sauny, siłowni, kręgielni oraz na obiady, inspirujące środowisko pracy, w którym liczy się kreatywność i pasja do gotowania, pakiet ubezpieczenia medycznego, realny wpływ na tworzenie menu i rozwój oferty kulinarnej, możliwość rozwijania swoich umiejętności, ciekawy i różnorodny zakres obowiązków
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
organizowanie pracy własnej i zespołu w kuchni, delegowanie zadań podległym pracownikom, przestrzeganie zasad ZERO WASTE i ogromny szacunek do produktu, nadzorowanie i przygotowywanie potraw wraz z załogą zgodnych z recepturą, kontrolowanie smaku, wyglądu i estetyki wydawanych potraw, odpowiedzialność za ustalanie menu, umiejętność przeprowadzania szkoleń stanowiskowych dla nowych pracowników, tworzenie receptur zgodnie z zasadami Food Cost oraz ich aktualizacja, kontrolowanie, jakości dostarczanych surowców oraz terminów przydatności do spożycia, prawidłowa kontrola dostaw i stanów magazynowych według zasad FIFO, znajomość systemu HACCP w teorii i praktyce oraz postępowanie ukierunkowane na zapewnienie bezpieczeństwa żywności, przestrzeganie obowiązujących w dziale gastronomii procedur, instrukcji i norm, utrzymanie czystości i porządku na stanowiskach pracy zgodnie z zasadami sanitarnymi, znajomość i przestrzeganie zasad BHP
Ilość oferowanych miejsc pracy:
1
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Ochotnicze Hufce Pracy.
Kontakt:
Sposób aplikowania:
OHP
Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:
osobiście, telefonicznie, za pomocą poczty elektronicznej,
Telefon:
32 297 87 30
Email:
mck.sosnowiec@slaska.ohp.pl
Inny sposób kontaktu:
Zapraszamy do MCK OHP w Sosnowcu ul. Rzeźnicza 12, piętro I, pokój 108 od pon. do pt. od godz. 8:00 w celu zarejestrowania się (wypełnienie karty klienta) i uzyskania szczegółowych informacji dotyczących pracodawcy. z uwagi na częstą pracę w terenie prosimy o wcześniejszy kontakt telefoniczny lub email w celu umówienia spotkania.
Nazwa jednostki:
[127] MCK Sosnowiec Rzeźnicza
Adres jednostki:
Sosnowiec
41-200 Sosnowiec
ul. Rzeźnicza 12
Dodatkowe informacje kontaktowe:
Zapraszamy do MCK OHP w Sosnowcu ul. Rzeźnicza 12, piętro I, pokój 108 od pon. do pt. od godz. 8:00 w celu zarejestrowania się (wypełnienie karty klienta) i uzyskania szczegółowych informacji dotyczących pracodawcy. z uwagi na częstą pracę w terenie prosimy o wcześniejszy kontakt telefoniczny lub email w celu umówienia spotkania.