Wyszukiwanie ofert pracy i szkoleń
GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
9921325

Branża:
Inne

Zarobki:
od 31 PLN

Lokalizacja:
Polska, zachodniopomorskie, Batowo

Ważne do:
2025-06-13

Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Więcej danych w dodatkowych informacjach
Dodatkowe informacje:
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Miejsce pracy:
Batowo
74-230
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
Główne obowiązki pomocy kuchennej:
Przygotowanie składników do potraw:
Mycie, obieranie, krojenie warzyw i owoców
Przygotowywanie półproduktów (np. mięsa, ryb, sałatek)
Utrzymywanie czystości:
Mycie naczyń, sztućców i sprzętu kuchennego
Czyszczenie blatów, podłóg i urządzeń kuchennych
Dbanie o ogólny porządek w kuchni i zapleczu
Pomoc kucharzowi / szefowi kuchni:
Wydawanie posiłków na polecenie kucharza
Przekazywanie produktów i narzędzi
Pomoc w porcjowaniu i dekorowaniu potraw
Obsługa urządzeń kuchennych:
Korzystanie z krajalnic, zmywarek, mikserów, pieców itd.
Dbanie o ich prawidłowe użytkowanie i czystość
Przyjmowanie i magazynowanie towarów:
Pomoc przy odbiorze dostaw
Przechowywanie produktów zgodnie z zasadami higieny i FIFO
Przestrzeganie zasad BHP i HACCP:
Higiena osobista i żywności
Stosowanie odpowiedniego ubioru roboczego
Batowo
74-230
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
Główne obowiązki pomocy kuchennej:
Przygotowanie składników do potraw:
Mycie, obieranie, krojenie warzyw i owoców
Przygotowywanie półproduktów (np. mięsa, ryb, sałatek)
Utrzymywanie czystości:
Mycie naczyń, sztućców i sprzętu kuchennego
Czyszczenie blatów, podłóg i urządzeń kuchennych
Dbanie o ogólny porządek w kuchni i zapleczu
Pomoc kucharzowi / szefowi kuchni:
Wydawanie posiłków na polecenie kucharza
Przekazywanie produktów i narzędzi
Pomoc w porcjowaniu i dekorowaniu potraw
Obsługa urządzeń kuchennych:
Korzystanie z krajalnic, zmywarek, mikserów, pieców itd.
Dbanie o ich prawidłowe użytkowanie i czystość
Przyjmowanie i magazynowanie towarów:
Pomoc przy odbiorze dostaw
Przechowywanie produktów zgodnie z zasadami higieny i FIFO
Przestrzeganie zasad BHP i HACCP:
Higiena osobista i żywności
Stosowanie odpowiedniego ubioru roboczego
Ilość oferowanych miejsc pracy:
1
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Ochotnicze Hufce Pracy.
Kontakt:
Sposób aplikowania:
OHP
Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:
za pomocą poczty elektronicznej,
Email:
mck.barlinek@zachodniopomorska.ohp.pl
Nazwa jednostki:
[174] MCK Barlinek Św. Bonifacego
Adres jednostki:
Barlinek
74-320 Barlinek
ul. Św. Bonifacego 36
Wymagane dokumenty:
CV