Wyszukiwanie ofert pracy i szkoleń
GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
9921918

Branża:
Inne

Zarobki:
od 4666 PLN

Lokalizacja:
Polska, pomorskie, Słupsk

Ważne do:
2025-08-31

Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Więcej danych w dodatkowych informacjach
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Inne wymagania:
- doświadczenia na podobnym stanowisku, szczególnie w przetwórstwie rybnym lub gastronomii,
- umiejętność pracy w zespole,
- znajomość zasad HACCP oraz standardów higieny,
- dokładność, sumienność i zaangażowanie w wykonywane zadania,
- mile widziane doświadczenie gastronomiczne.
- doświadczenia na podobnym stanowisku, szczególnie w przetwórstwie rybnym lub gastronomii,
- umiejętność pracy w zespole,
- znajomość zasad HACCP oraz standardów higieny,
- dokładność, sumienność i zaangażowanie w wykonywane zadania,
- mile widziane doświadczenie gastronomiczne.
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Miejsce pracy:
Słupsk
76-200
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
- przygotowanie i obróbka ryb oraz produktów rybnych,
- przygotowanie marynat, sosów i innych dodatków zgodnie z recepturami,
- kontrola jakości surowców oraz gotowych produktów,
- przestrzeganie standardów sanitarno-higienicznych,
- współpraca z zespołem w celu zapewnienia płynności procesów produkcji,
- monitorowanie i utrzymanie odpowiednich warunków przechowywania produktów.
Słupsk
76-200
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
- przygotowanie i obróbka ryb oraz produktów rybnych,
- przygotowanie marynat, sosów i innych dodatków zgodnie z recepturami,
- kontrola jakości surowców oraz gotowych produktów,
- przestrzeganie standardów sanitarno-higienicznych,
- współpraca z zespołem w celu zapewnienia płynności procesów produkcji,
- monitorowanie i utrzymanie odpowiednich warunków przechowywania produktów.
Ilość oferowanych miejsc pracy:
1
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Ochotnicze Hufce Pracy.
Kontakt:
Sposób aplikowania:
OHP
Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:
osobiście, telefonicznie, za pomocą poczty elektronicznej,
Osoba kontaktowa:
Anna Wójcik
Telefon:
887-873-131
Email:
a.wojcik@pomorska.ohp.pl
Nazwa jednostki:
[399] MCK Słupsk Przemysłowa
Adres jednostki:
Słupsk
76-200 Słupsk
ul. Przemysłowa 100