Wyszukiwanie ofert pracy i szkoleń
GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
9921982

Branża:
Inne

Zarobki:
od 4666 PLN

Lokalizacja:
Polska, pomorskie, Głobino

Ważne do:
2025-08-31

Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Więcej danych w dodatkowych informacjach
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Inne wymagania:
• Doświadczenie na podobnym stanowisku lub w pracy związanej z produkcją wyrobów rybnych.
• Znajomość technik wędzenia oraz obsługi sprzętu wędzarniczego.
• Dokładność, odpowiedzialność i zaangażowanie w wykonywane zadania.
• Umiejętność pracy zespołowej oraz dobra organizacja pracy.
• Chęć podnoszenia kwalifikacji i rozwijania się w zawodzie.
• Doświadczenie na podobnym stanowisku lub w pracy związanej z produkcją wyrobów rybnych.
• Znajomość technik wędzenia oraz obsługi sprzętu wędzarniczego.
• Dokładność, odpowiedzialność i zaangażowanie w wykonywane zadania.
• Umiejętność pracy zespołowej oraz dobra organizacja pracy.
• Chęć podnoszenia kwalifikacji i rozwijania się w zawodzie.
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Miejsce pracy:
Głobino
76-200
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
- Przygotowywanie produktów do wędzenia zgodnie z ustalonymi standardami.
- Obsługa i konserwacja wędzarni oraz kontrola procesu wędzenia.
- Zapewnienie odpowiednich warunków higienicznych podczas pracy.
- Monitorowanie jakości wyrobów w trakcie i po procesie wędzenia.
- Współpraca z zespołem produkcyjnym w celu osiągnięcia najlepszych rezultatów.
Głobino
76-200
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
- Przygotowywanie produktów do wędzenia zgodnie z ustalonymi standardami.
- Obsługa i konserwacja wędzarni oraz kontrola procesu wędzenia.
- Zapewnienie odpowiednich warunków higienicznych podczas pracy.
- Monitorowanie jakości wyrobów w trakcie i po procesie wędzenia.
- Współpraca z zespołem produkcyjnym w celu osiągnięcia najlepszych rezultatów.
Ilość oferowanych miejsc pracy:
1
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Ochotnicze Hufce Pracy.
Kontakt:
Sposób aplikowania:
OHP
Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:
osobiście, telefonicznie, za pomocą poczty elektronicznej,
Osoba kontaktowa:
Anna Wójcik
Telefon:
887-873-131
Email:
a.wojcik@pomorska.ohp.pl
Nazwa jednostki:
[399] MCK Słupsk Przemysłowa
Adres jednostki:
Słupsk
76-200 Słupsk
ul. Przemysłowa 100