Używamy plików cookie

Ta strona używa plików cookie - zarówno własnych, jak i od zewnętrznych dostawców, w celu personalizacji treści i analizy ruchu. Polityka Cookies

Wyszukiwarka ofert pracy

Przejdź do zawartości

  • txt
  • Wysoki kontrast
Szukaj
Odwiedź nas na TikToku
Odwiedź nas na YouTube
Odwiedź nas na Instagramie
Odwiedź nas na Facebooku
dokariery.pl
ECAM - kontakt na infolinię
Menu Rozwiń menu
  • O nas
    • Serwis dokariery.pl
    • Zakres działalności (ETR)
    • Ochotnicze Hufce Pracy
    • Regulamin serwisu
    • Polityka prywatności
    • Deklaracja dostępności
  • Aktualności
    • Informacje z regionu
    • Im się udało
    • Twoja kariera
    • Twoja edukacja
    • Lajfstajl
    • Strefa dla rodziców
    • Video
    • Do Pobrania
  • Edukacja
    • Rekrutacja
    • Nauka zawodu
    • Erasmus+ upowszechnianie
  • Praca
    • Wyszukiwarka ofert pracy
    • Szukasz pracy?
    • Zaplanuj karierę
    • Moje pierwsze CV
    • Gwarancje dla młodzieży
    • EURES - praca za granicą
    • Aktualne wskaźniki
  • Rodzice
    • Nauka Twojego dziecka
    • Praca Twojego dziecka
    • Życie Twojego dziecka
  • Pracodawca
    • Aktualności
    • Zatrudnianie młodocianego w ramach nauki zawodu
    • Refundacja wynagrodzeń młodocianych pracowników
    • Zatrudnianie młodocianego do prac lekkich
    • Złóż ofertę pracy
    • Staże i praktyki
    • Baza aktów prawnych
  • Kontakt
    • Wyszukiwarka Jednostek OHP
    • Formularz kontaktowy
    • Praktyki studenckie w OHP
  • Konkursy
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka
  • Praca/
  • Wyszukiwarka ofert pracy/

Wyszukiwanie ofert pracy i szkoleń Wyszukiwanie ofert pracy i szkoleń

ohp

SZEF KUCHNI

Drukuj Powrót

GŁÓWNE INFORMACJE:

Dokument
Nr ewidencyjny:
9922081
Branza
Branża:
Inne
Pieniadze
Zarobki:
od 8000 do 9000.00 PLN
Lokalizacja
Lokalizacja:
Polska, dolnośląskie, Srebrna Góra
Zegar
Ważne do:
2025-09-30
Dokument
Rodzaj umowy:
Brak

Obowiązki:

Więcej danych w dodatkowych informacjach

Dodatkowe informacje:

Dodatkowe informacje o stanowisku:
Miejsce pracy:
Srebrna Góra
57-215

Data zatrudnienia: od 2025-07-11

Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE

Obowiązki:
Opracowanie i planowanie karty dań: tworzenie różnorodnych, atrakcyjnych i zbilansowanych dań, uwzględniając aktualne trendy kulinarno-gastronomiczne, preferencje klientów, dostępność składników oraz uwzględniając charakter obiektu historycznego i turystycznego jakim jest Twierdza; Opracowanie menu na wydarzenia gastronomiczne i okolicznościowe, menu dla grup;

Zarządzanie zespołem: rekrutowanie, szkolenie, motywowanie i nadzorowanie pracowników kuchni – kucharzy, pomocy kuchennych;

Zarządzanie dostawami i magazynem: monitorowanie stanu zapasów oraz kontrola jakości dostaw. Zamawianie produktów i efektywne gospodarowanie zasobami;

Współpraca z dostawcami: poszukiwanie dostawców towarów najlepszej jakości – utrzymanie relacji, negocjowanie warunków dostaw surowców (wspólnie z Menadżerem), kontrola jakości dostarczanych produktów;

Kontrolowanie jakości produkcji: zapewnienie, że wszystkie potrawy spełniają standardy jakościowe zbiorowego żywienia oraz są przygotowywane zgodnie z recepturami;

Kontrola kosztów: optymalizacja procesów kuchennych w celu ograniczenia do minimum strat, kontrola kosztów operacyjnych (energia, koszty pracy);

Przestrzeganie bezpieczeństwa i higieny w żywieniu: przestrzeganie dobrych praktyk w gastronomii GMP/GHP, prowadzenie kuchni zgodnie z księgą HACCP, przestrzeganie zasad BHP i procedur wewnętrznych w celu zachowania wysokich standardów sanitarnych; odpowiedzialność za bezawaryjną pracę urządzeń i narzędzi, odpowiedzialność za szkolenia stanowiskowe pracowników;

Innowacyjność i zaangażowanie: śledzenie trendów i obserwacja otoczenia gastronomicznego, w celu wprowadzania zmian optymalizujących pracę kuchni i utrzymując wysoki poziom zadowolenia klientów;

Obsługa klienta: obsługi gości na podstawie wytycznych Menadżera oraz odpowiedź na potrzeby klientów, w tym na uwagi dotyczące dań;

Zarządzanie czasem pracy kuchni: skuteczne planowanie harmonogramów pracy, kontrola czasu przygotowywania potraw oraz utrzymanie płynności działania kuchni w trakcie godzin szczytu;

Gotowość do rozwiązywania problemów: umiejętne reagowanie na sytuacje awaryjne, bieżące problemy oraz podejmowanie szybkich decyzji w celu utrzymania płynności działania kuchni i minimalizacji strat;

Kontrola wydatków: Zarządzanie budżetem kuchni, monitorowanie kosztów operacyjnych i utrzymanie zgodności z ustalonymi limitami finansowymi;

Kreowanie pozytywnego wizerunku Twierdzy Srebrna Góra poprzez ofertę wyjątkowych przeżyć kulinarnych.

Ilość oferowanych miejsc pracy:
1

Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Ostrzeżenie
Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Ochotnicze Hufce Pracy.

Kontakt:


Sposób aplikowania:
EMPLOYER

Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:
telefonicznie, za pomocą poczty elektronicznej,

Telefon:
74 818 00 99 / 74 660 40 00 / 723894 959

Email:
pobyt@forty.pl / zarzad@forty.pl

Nazwa jednostki:
[352] MCK Srebrna Góra Kręta

Adres jednostki:
Srebrna Góra
57-215
ul. Kręta 4

Wymagane dokumenty:
CV
Polska, dolnośląskie, Srebrna Góra
Następna
Zobacz na mapie
(otwiera nowe okno)
Zamknij wyszukiwarkę
Szukaj
  • O nas
  • Serwis dokariery.pl
  • Zakres działalności (ETR)
  • Ochotnicze Hufce Pracy
  • Regulamin serwisu
  • Polityka prywatności
  • Deklaracja dostępności
  • Aktualności
  • Informacje z regionu
  • Im się udało
  • Twoja kariera
  • Twoja edukacja
  • Lajfstajl
  • Strefa dla rodziców
  • Video
  • Do Pobrania
  • Edukacja
  • Rekrutacja
  • Nauka zawodu
  • Erasmus+ upowszechnianie
  • Praca
  • Wyszukiwarka ofert pracy
  • Szukasz pracy?
  • Zaplanuj karierę
  • Moje pierwsze CV
  • Gwarancje dla młodzieży
  • EURES - praca za granicą
  • Aktualne wskaźniki
  • Rodzice
  • Nauka Twojego dziecka
  • Praca Twojego dziecka
  • Życie Twojego dziecka
  • Pracodawca
  • Aktualności
  • Zatrudnianie młodocianego w ramach nauki zawodu
  • Refundacja wynagrodzeń młodocianych pracowników
  • Zatrudnianie młodocianego do prac lekkich
  • Złóż ofertę pracy
  • Staże i praktyki
  • Baza aktów prawnych
  • Kontakt
  • Wyszukiwarka Jednostek OHP
  • Formularz kontaktowy
  • Praktyki studenckie w OHP
  • Konkursy
  • Kontakt
  • Wyszukiwarka jednostek OHP
  • kontakt@ecam.ohp.pl
  • Telefon: 222 500 525
  • Konkursy

Utworzenie portalu było współfinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego