Wyszukiwanie ofert pracy i szkoleń
GŁÓWNE INFORMACJE:

Nr ewidencyjny:
9922434

Branża:
Inne

Zarobki:
od 30.5 PLN, Zmiany: 6:00-14:00 lub 7:00-15:00

Lokalizacja:
Polska, łódzkie, Łódź

Ważne do:
2025-08-15

Rodzaj umowy:
Brak
Obowiązki:
Więcej danych w dodatkowych informacjach
Dodatkowe informacje:
Oczekiwania względem kandydata:Inne wymagania:
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje o stanowisku:
Miejsce pracy:
Łódź
00-000
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
1. Rozkładanie przygotowanych dań w opakowania jednostkowe – tacki na maszynach pakujących.
2. Pakowanie zapakowanych dań w torby zbiorcze.
3. Sortowanie toreb zbiorczych zgodnie z logistyką.
4. Dbanie o higienę otoczenia w pomieszczeniach zakładu produkcyjnego.
5. Mycie i dezynfekcja w pomieszczeń, urządzeń i drobnego sprzętu w zakładzie produkcyjnym.
6. Utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, ciągów komunikacyjnych, pomieszczeniach socjalnych.
7. Zmywanie naczyń kuchennych (talerzy, sztućców, pojemników, garnków, elementów urządzeń itp.) na powierzonych odcinkach zgodnie z zasadami HACCP.
8. Uczestniczenie w szkoleniach stanowiskowych.
9. Dbanie o higienę osobistą i stan odzieży ochronnej.
10. Wykonywanie innych poleceń przełożonego związanych z pracą.
Łódź
00-000
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
Zapewnienie wyżywienie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowanie: NIE
Pracodawca pokrywa koszt zakwaterowania: NIE
Praca w wolne dni: NIE
Obowiązki:
1. Rozkładanie przygotowanych dań w opakowania jednostkowe – tacki na maszynach pakujących.
2. Pakowanie zapakowanych dań w torby zbiorcze.
3. Sortowanie toreb zbiorczych zgodnie z logistyką.
4. Dbanie o higienę otoczenia w pomieszczeniach zakładu produkcyjnego.
5. Mycie i dezynfekcja w pomieszczeń, urządzeń i drobnego sprzętu w zakładzie produkcyjnym.
6. Utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, ciągów komunikacyjnych, pomieszczeniach socjalnych.
7. Zmywanie naczyń kuchennych (talerzy, sztućców, pojemników, garnków, elementów urządzeń itp.) na powierzonych odcinkach zgodnie z zasadami HACCP.
8. Uczestniczenie w szkoleniach stanowiskowych.
9. Dbanie o higienę osobistą i stan odzieży ochronnej.
10. Wykonywanie innych poleceń przełożonego związanych z pracą.
Ilość oferowanych miejsc pracy:
10
Ogłoszenie o pracy tymczasowej:
Nie

Powyższa oferta pracy jest zweryfikowana przez Ochotnicze Hufce Pracy.
Kontakt:
Sposób aplikowania:
OHP
Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:
osobiście, telefonicznie, za pomocą poczty elektronicznej,
Osoba kontaktowa:
Liliia Bogachuk
Telefon:
796641265
Email:
l.bogachuk@lodzka.ohp.pl
Nazwa jednostki:
[380] MCK Łódź Łąkowa
Adres jednostki:
Łódź
90-563 Łódź
ul. Łąkowa 4